Vanaf September 2022 Uitlaatservice !!!!

 

Mijn Naam is Ronald Burger al ruim 6 jaar oprichter en eigenaar van KwiSPELhondentrainingen , en vanaf september ook van KwiSPEL uitlaatservice.

Na 6 jaar is het tijd geworden om ook met KwiSPEL verder te groeien , en het aanbod compleet te maken voor alles op hondengebied .

Met mijn ruime ervaring en kennis die ik op heb gedaan op zowel Trainingsgebied als het uitlaten van honden , zijn we er klaar voor deze stap te nemen .

 

KwiSPEL neemt uw hond met veel zorg en liefde mee op pad.   Ideaal voor honden met veel energie, of honden die wat meer interactie met andere honden nodig hebben. Wij wandelen in kleine groepjes zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen bieden aan uw hond.

Voordat uw hond met ons op pad gaat, komt KwiSPEL bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en kijken we wat KwiSPEL voor u kan betekenen. 

Wij halen uw hond op in  Raamsdonksveer ,Geertruidenberg ,Raamsdonk, Made, Oosterhout  overige plaatsen bespreekbaar vraag naar de mogelijkheden .

 

Algemene Voorwaarden

 

-Uw hond dient opgenomen te zijn in uw WA- verzekering. 

-Uw hond dient sociaal te zijn naar zowel dier als mens , bij honden waaruit blijkt dit niet te zijn is prive wandeling mogelijk .

-U blijft aansprakelijk voor schade aangericht door uw hond aan derden. 

-Wij behouden ons het recht om bij nood diergeneeskundige hulp in te schakelen op  kosten van de eigenaar. 

-KwiSPEL heeft te allen tijde het recht afgesproken uitlaatbeurten op te zeggen in geval van ziekte, privé – of familieomstandigheden ,een weeralarm of extreme gladheid. 

-Een afgesproken Uitlaatbeurt dient voor 07.00 uur s`morgens afgemeld te worden , indien later wordt hij in rekening gebracht .

-Uw hond dient volledig ingeënt te zijn  of een titer rapport te hebben ,ook moeten ze behandeld worden tegen vlooien teken en wormen.

 

-Als uw hond met ons mee gaat dient er een sleutelcontract getekend te worden , De sleutels worden door ons op een veilige plek opgeborgen .

 

-Loopse teven kunnen helaas niet mee , wel kan hiervoor een oplossing voor gezocht worden bv een prive wandeling

 

-KwiSPEL is niet aansprakelijk voor letsel bij de honden door bijvoorbeeld ,weglopen vechten of aanrijding

 

-De honden dienen te allertijden een halsband aan te hebben als ze mee gaan

 

-Aangekochte uitlaatbeurten zijn niet overdraagbaar ,  Restitutie op krediet word niet verleend.